som loopet han header tilbake over Guzman og inn i nettet av Justin Smith

Alle Boys har stunned Newell er Old Boys 2-1 etter en dårlig defensiv ytelse fra lederne av den argentinske Primera Division.Jonathan Ferrari og Maximiliano Coronel scoret målene for Alle gutter som de hoppet ut til en 2-0 ledelse etter en time, og selv om Newell s slo tilbake med 12 minutter igjen, lederne klarte ikke å hindre deres andre tap av fem liga matches.cheap fotballdrakter

Til tross tapet, Newell oss fortsette å lede Argentina topp fly som de andre medlemmene av de fire beste klarte ikke å vinne over weekend.Newell hovedtrener Gerardo Martino ville ha vært skuffet med defensiv arbeidet hans side står på All Boys 'Estadio Islas Malvinas på mandag, som begge vertene målene kom etter de besøkende la kors sprette i deres straffefelt.

tok All Boys ledelsen i den 36. minutt når du besøker keeper Nahuel Guzman kom av hans linje og fullstendig feilbedømt et kors, som var lov til å sprette av Newell forsvarere og Ferrari sette ballen i nettet med en imponerende sykkel kick.It var 2-0 i den 60. minutt når Newell er igjen ikke klarte å forholde seg til et innlegg fra venstrekanten og ballen spratt til Coronel på bakre stolpe, som loopet han header tilbake over Guzman og inn i nettmaskene.

De besøkende nesten bretter et mål tilbake i den 76. minutt da innbytter Victor Figueroa skrudde et frispark like utenfor stolpen, før Milton Casco ga Newell er litt håp med sin scoring i det 78. minute.All Boys 'keeper Nicolas Cambiasso bare kunne parere Maxi Rodriguez sitt skudd og Casco riflet hjem returen, men til tross for målet til hjemmelaget holdt på, registrere sin første seier på fire kamper å stige til 13 på Primera Division table.Lanus, River Plate og San Lorenzo alle klarte å få alvorlig bakken på Newell tallet, sløse muligheten tilbys av ledernes defeat.cheap jerseys