Silva, Villa Road 10 yards scorer, Spania 4-0 av Justin Smith

Før spillet, spillerne Tahiti spanske spillerne forberede seg på hver enkelt presenterer en lignende kjede, Tahiti erstatninger kom til Spania er et unntak til benken for å håndhilse med verdensmesteren bilder. Organisert av Tahiti team før kick-off, de første fire minutter, Torres og Mata avsluttet frispark på venstre vegg tie brøt seg inn i restriksjonsområdet, deretter 14 yards nær hjørnet brøt Tui, Spania 1-0 bly, som er landets Torres slå inn i de første 32 mål. De første 10 minuttene, Villa midtbanen ballen, Torres brøt seg inn i restriksjonsområdet lob over tverrliggeren.

? 31 minutter, Villa krysset ballen etter at ballen på toppen av buen, Silva 10 yards høyresiden og skårte, Spania 2-0 for å utvide ledelsen. 33 minutter, Mata midtbanen pass, Torres offside plukke ballen fra utenfor feltet hadde mistet keeper Rochester, fulgte presset Kongmen scorer 3-0, som er den syvende Torres vegne av det spanske laget i spillet lansert i 2 baller. 37 minutter, 阿兹皮利奎 tårn biografi, Villa Veien er stengt brystet etter å stoppe volley wide.? 38 minutter, krysset ballen forlot begrenset område av ?? Silva, Villa Road 10 yards scorer, Spania 4-0, som er den Villa for det spanske laget i de første 54 baller. De første 45 minutter, Cazorla slått ned på midtbanen Xiu uttrykt misnøye med dommeren etter at den spanske midtbane fikk et gult kort. Ett minutt av overtid, fordi i høyre sidelinje Carlo direkte skudd, ballen var Reina Puzhu pausen, Spania 4-0 lead.cheap fotballdrakter

? Den andre halvdelen begynte, Spanske gjøre erstatninger justeres erstattet Navas Ramos, Torres ble kapteinen på banen de første 48 minuttene etter pause Monreal venstre kryss, scoret Villa lite avgrenset område, Spania 5-0. 57 minutter rett etter pause Navas biografi, Torres 12 yards Tuishe 6-0, Torres tredje hat-trick for det spanske laget, men han ble også den første i historien til Confederations Cup arrangeres to ganger hat-trick av spillerne, siste gang var i 2009 i New Zealand, Spania, 5-0 seier i kampen. De første 64 minutter, Cazorla Houchangchangzhuan, Rochester netto smash sell, Villa fikk ballen inne i avsperret område liten lett skyve Kongmen 7-0, Villa hat-trick, og scoret en karriere på landslaget nådde 56, mer enn Romario og Eto ' o, binde landslaget målscorer Batistuta blant de beste 20. 66 minutter, Mata og Silva sparket i grensen lukket område med bakvegg i det begrensede området, Mata 12 yards og scoret, Spania 8-0.read mer Anmeldelser