Blackhawks vinne Stanley Cup Jersey av Carrie White

CHICAGO - For første gang på 77 år, AJ Grønn Jersey Chicago Blackhawks fans så sine hockeyhelter vinne Stanley Cup på hjemmebane. Blackhawks vant sin tredje Stanley Cup i seks år med en spennende 2-0 Kamp 6 seier over Tampa Bay Lightning mandag kveld, første gang siden 1938 at de fanget et mesterskap i Chicago. Stjerne vingen Patrick Kane hadde et mål, hans første i Stanley Cup-finalen, http: //www.nflbengalsofficial.com/Authentic-Aj-Hawk-Jersey , og en assist på forsvarer Duncan Keith mål til drivstoff seier. Goalie Corey Crawford var fantastisk med 23 redninger, vinne sin fjerde spillet i finalen der overga han ett mål eller mindre. Det var hans andre shutout av sluttspillet. Keith den utrettelige forsvarer, som brøt 700 minutter spilt i MLS i løpet av spillet, åpnet scoring med en glimrende individuell innsats i den andre perioden, hans tredje i MLS. Etter lagene omsatt sjansene i en dristig andre periode, Keith http: //www.nflbengalsofficial.com/Authentic-Adam-Jones-Jersey , og endelig brøt gjennom på 17:13 for å gi Blackhawks ledelsen. Brad Richards fikk stykket kommer med et pass til Patrick Kane på høyre ving. Han stoppet på toppen av angrepssonen, slik at Keith for å gå inn med et hode av damp. Kane matet Keith, og forsvareren sparket pucken gjennom Cedric Paquette, bruker ham som en skjerm. Lyn keeper Ben Bishop fikk en hånd, men forlot returen, forutsatt at Keith ikke ville få lov til å komme til nettet. Men han blåste forbi Paquette, Andrej Sustr ble fanget plattfot nær bretten, og Keith sette pucken i løpet av biskopens hanske å score kampens første mål. Kane scoret sitt 11. Grunnserien, og første mål siden spillet 6 av Western Conference finalen, http: //www.nflbengalsofficial.com/Authentic-Aj-Mccarron-Jerseyon en stor bestått spillet mellom Brandon Saad, Richards og Kane , de to sistnevnte koble på en utløseren på 14:46. For Kane, som hadde tre assists i spill 7 av Western Conference finalen, var det en annen øyeblikk der en tilsynelatende sovende stjerne antent til rett tid. Den første perioden så Blackhawks tjene to maktspill, og har gylne sjanser til å score på begge. Med Cedric Paquette i boksen for tripping, Marian Hossa tuppet et innlegg foran Teuvo Teravainen, hvis spissen skuddet ble reddet av tå av Ben Bishop. Patrick Sharp ventet av stolpen, men kunne ikke få en pinne på sildrende pucken. Senere, med Brian Boyle i boksen for roughing, en to-mot-en ned lav mellom Patrick Kane og Jonathan Toews resulterte i Toews nesten sende en puck hjem med skaftet av kølla på isen. Lyn hadde også en nær samtale, som Steven Stamkos ringt pucken ballen i mål med ca 12 minutter igjen av perioden. Det var en marerittaktig natt for Lightning stjernen, som også klarte å score på en utbryter mot Crawford, bare ønsker å heve pucken over hans pad: The Lightning, som de gjorde alt serien, spilte tappert, går shift-for-shift med Blackhawks i en jevn runde. Men til slutt, Blackhawks fanget fire av dem; og i den prosessen, estalblished hva som er så nær et dynasti som vi skal se i en lønn cap æra. Den Blackhawks'core - Jonathan Toews, Patrick Kane, Marian Hossa, Patrick Sharp, Duncan Keith og Brent Seabrook - kan ikke få en ny sjanse på det på grunn av lønn cap begrensninger. Men for nå, de er hode-og-skuldre over resten av NHL:. Clutch veteran ledere som stolt hevet et tredje Cup sammen foran fanskare de bidratt til å utvide og fengsle utenfor noens fantasi Anmeldelser