Tre mål i ni minutter etter Kylinzhao Zhao

I dag FA Premier League innledet et fokus krig Liverpool agaist Crystal Palace denne sesongen. I første halvår, Joe Allen først brøt isen for de røde med corner. I andre omgang, SAS foreningen hvert scoret et mål. Tok Reds en 3-0 ledelse, og så billig NBA MT Mynter å bli cruising til en komfortabel seier til den 79. minutt, da spillet ble snudd på hodet helt. Utrolig, etter å ha sett død i vannet for mye av andre omgang, Palace var i stand til å montere en sen comeback, tjene en spektakulær 3- 3 uavgjort.

Facing resultatene, Suarez ropte gjemmer ansiktet hans. Tross alt, resultatene er vanskelig å slippe taket. Når 2K16 Mynter fløyta gikk på slutten av spillet, Suarez som gjorde sitt beste for laget sitt squated på plenen. Samtidig er det en annen viktig spiller Gerrard blåst for andre gang. Når teamet venter på hele karrieren for å oppnå den høyeste ære etter 24 år, men ved det øyeblikk i siste liten, det mistet all håp. Selv en iron man ikke kan kontrollere hans følelser på dette time.But etter det, kjempet den sterke Gerrard tilbake med tårer å trøste Suarez. Anmeldelser