Jeg tok ham til Daash, fra 21 meter ute etter billige Fifa mynter Ronaldo forlot foten severdighetene høy. 2 etterpå ved Gss Agatha

tok ham til Dash, fra 21 meter ute etter billige Fifa mynter Ronaldo forlot foten severdighetene høy. 2 minutter senere Drogba høyere vinkel i hodet. På 57 minutter, Barak var skjeve ganger 24 meter etter å finne brannen høy og bred. De første 20 minutter i andre omgang, Chelsea ferdig fem skudd, mens "Manchester United" er ikke en kicker. Senere er Ferdinand og Claude Makelele alle småskader behandlet kort. I 74de minutt igjen Ronaldo side av straffefeltet i det siste en liten vinkel skudd etter 76 minutter etter at Michael Essien, Florent Malouda brystet ballen i straffefeltet, til Ferdinand etappe avskjære, falt Florent Malouda i straffefeltet, men dommeren Michel 1-1 med Chelsea i halvparten den andre etter 46 minutter, "hva om" opp til 35 meter skutt for lenge siden. Minute 54, Essien nektet å gi en straff, Florent Malouda og lossing arm sint protest mot > > Ditt sinn er de mektigste klubbene i Europa?

I 78 minutter, Ashley Cole skutt i Drogba Cross, 26 AD, høyre fot til venstre, traff ballen vakkert annen pop up. Trivia partiet etter at han begynte Chelsea i de fire finalene som har oppnådd, er det klart at dessverre. I det 82. minutt, skyting billige Fifa mynter Tevez fra utenfor regionen. Etter et halvt minutt, Ballack scoret på kanten av området er svært høy. Etter 87 minutter erstattet Giggs Scholes, og dermed til 759 spill, "Manchester United" kamper mot Wales veteran bryte utseendet Sir Bobby Charltons klubbrekord som gjenstår. Etter 90 minutter, forble stillingen 1-1 på overtid av andre nitti minutter tilskudd følger ham med utskifting av det første som skal justeres, innbytter Florent Malouda med Kalou Salomon. 94 minutter, Ashley Cole etter å ha krysset gjennombrudd i venstre, Ballack, Lampard rømling bly justering kjøre ca 14 meter igjen foten skutt, ballen traff døren spretter. Billige Fifa mynter høyere hode Ricardo Carvalho 98 minutter. 1 minutt senere, utmattet Anelka erstatter Joe Cole. De første 100 minutter, Patrice Evra, til venstre igjen etter utgangen av første halvår gjennom til bunnlinjen, Giggs Ryan, 9 meter klar av den venstre foten av en kule i hodet. Senere har det blitt erstattet Rooney Nani. 102 minutter, Tevez, Ronaldo passere i straffefeltet på venstre side, etter utbetaling av nødstopp og umiddelbart beslaglagt av Peter Cech. Den første fortsatt av halvparten av tiden, Ricardo Carvalho hode høyere i hjørnet, som spillet begynte scene å regne. 111 minutter, Vidic var positive ned Nicolas Anelka gult kort. Direkte frispark Didier Drogba skutt fra 28 meter. Ashley i staten, billige Fifa mynter