Billig Fifa 15 Coins fluff sjanse med målløs Monaco trekningen av Zifeng Peng

Paris Saint-Germain oppfluffing deres mulige Mulig å gå på toppen av Ligue 1 skaper en frustrerende 0-0 på www.fifacoins-cheap.com/ .

Ligue 1 ledere Lyon led sitt første nederlag på 12 kamper på lørdag, fortsetter å falle 2-1 til Lille å gå bort andre plassert PSG etterfølgende av bare to poeng ved å bruke et spill på hånden. Likevel pariserne ikke kapitalisere på dominans av in-skjemaet Monaco, som klarte en utrolig tiende nullen i sine siste 11 ligakamper.

Åpning sjanse av natten falt PSG måte etter femten minutter. Men gjorde Marco Verratti ikke få sin gå på en svingende Ezequiel Lavezzi kors nikket videre av Fabinho mens du bruker mål vinket. PSG fortsatte å trykke en gang Lavezzi fant Javier Pastore i boksen, den argentinske tilbake hæl ballen til banen av Edinson Cavani

Viser stor kontroll, den uruguayanske hitman -. Målscorer av PSG mål i sine 1-1 UEFA Champions League tegne med Chelsea ti dager siden - traff en søt halvvolley prakt slått vekk av Monaco keeper Danijel Subasic

Lavezzi var begavet en prima mulighet for å åpne scorings inne i 25. minutt etter Monaco kaptein Jeremy Toulalan drev i forsvar,. Men Argentinsk, til sin egen tydelig redsel, bare kunne pirke ballen utenfor. Mens du bruker Monaco forsvarere stående utenfor, Lavezzi avfyrt et skudd like utenfor Subasic venstre stolpe som noen sleip bestått viste til venstre for å kontre.

Med begge lagene bli sugd ned fra den stadig mer ondskapsfull midtbane kamp, ​​Monaco første reelle muligheter for den generelle spillet pekte i den 35. minutt. Ferreira Carrasco holdt seg unna PSG skipper Thiago Silva fra venstresiden, klarer å stille ut og kryss til Moutinho, som underhit svinges førstegangs shot falt trygt inn Salvatore Sirigu hender.

PSG trener Laurent Blanc forble treffer hans trenerbenken i frustrasjon over hele hjerneslag av pausen som Cavani sprengt høyt å bryte opp katastrofen halvparten som viste mye løfte men ingen belønning når du bruker kapitalsiden. Det syntes å være mer å gå fra starten av 2. periode, første Pastore skyte rett på Subasic og Blaise Matuidi se sin innsats drive bred.

Toulalan var tilgjengelig for snuffle ut en farlig Pastore siden de strømmet inn i Monaco boksen mens bruker besøker side dominerende besittelse. Den argentinske gikk nære øyeblikk senere ved hjelp av en pin-point gjennomspill fra Verratti, men hans forsøk chip drev rett blir tvunget på rask fremmarsj Subasic., En tannløs Monaco så en annen side fra en en person som har mistet en blant sine To halvhjertede angrep siste ti Ligue 1 kampene og hvem som var rett og slett en uke siden 3-1 seierherrer over engelsk tungvektere Arsenal fra UEFA Champions League

. ble lett håndteres av PSG fordi strømmen fra den generelle spillet bremset påbegynner dager gått av kvartal. Men hjemmelaget holdt til området frustrere en PSG side som fortsatt ikke kapitalisere etter å ha dominert mye av kampen Kjøp Fifa Coins konto.

Tidligere søndag, Nice funnet bak på internett i løpet av mine ballett sko i fem kamper, men kunne ikke holde ledelsen i et 2-1 tap mot Montpellier. Sammen med en Yacine Bammou streik tilbudt Nantes sin første seier av 2015 skal de slå Guingamp 1-0 i den hardt kjempet Brittany derby.