Fiorentina tok kontroll over UEFA Europa League Gruppe K av sol alive

La Viola, som hadde Runescape 2007 Gold franske siden Guingamp i første serierunde, gikk videre gjennom Alberto Aquilani i den 33. minutt og andre halvt mål fra Josip Ilicic i den 61. minutt og Federico Bernardeschi i 67nde minutt sikret en komfortabel seier. Guingamp slå PAOK Saloniki 2-0 hjemme med to mål på tre minutter i starten av andre omgang fra Sylvain Marveaux. Legia Warszawa opprettholdt sin 100 prosent begynner å Gruppe L med en kjemper 1-0 seier mot Trabzonspor, sikret gjennom en første-halvt mål fra Michal Kucharczyk i det 17. minutt. Den andre kampen så Lokeren nederlag Metalist Kharkiv 1-0, Nill De Pauw får vinneren på 74 minutter. I gruppe G, det trengs en stans-tid equalizer fra innbytter Stephane Mbia å tjene Europa League holdere Sevilla 2-2 på Rijeka. Iago Aspas satte spanjolene videre i det 26. minutt, men de var ned til ti mann fem minutter ut i andre omgang da Timothee Kolodziejczak ble vist et direkte rødt for en felling på Andrej Kramaric, som konverterte den påfølgende straffen. Zoran Kvrzic så ut til å ha vunnet det for kroatene i den 66. minutt, bare for Mbia å feie i en equalizer under overtid. I Rotterdam, Elvis Manu traff en sen vinner som Feyenoord slo Standard Liege 2-1 i Rotterdam. Defender Sven Van Beek ledet vertene foran i starten av andre omgang, bare for Jonathan Viera å utjevne på 63 minutter før Manu snappet seieren med tre minutter igjen. Napoli vant 2-0 borte på Slovan Bratislava for å spille inn en annen strake seier i gruppe I med mål fra Marek Hamsik i den 35. minutt og innbytter Gonzalo Higuain i 74de minutt. Sparta Praha slo Young Boys 3-1 hjemme, hjulpet av en spenne fra David Lafata, mens Yury Zhirkov scoret dypt på overtid for å gi Dinamo Moskva 1-0 seier over PSV Eindhoven.