Tre regn vinne rakett 123-104 Eagle av jack chen

Beijing tid 1. januar NBA ordinære sesongen fortsatte, raketter på tre punkt felt for å spille til en 123-104 seire over ørn, og endte sine 2 påfølgende nederlag endte også Kampens fire seiersrekke.

De to lagene i tregrensa er ikke befestet. Rocket laget tre poeng engros jerseys billig

totalt 29 for 16, og Eagles har gjort 12 av 23 skudd. Men raketten inne styrke, slik at de til slutt vant kampen, kamp raketter i det siste 48-38), returer 40-36) og straffekast (22 for 17 -7 for 6) er en fordel. Den Asik i første halvår 17 minutter Jeg grep 12 returer, og herde gjort 13 straffekast, nesten to ganger Hawks team. Konkurransen i den fjerde delen er det tre minutter på tide å endre alle de viktigste, spillet mistet spenning.

Fjerde raketter traff 6 rekord tre poeng, Delfino som bidro 3, blant dem før slutten av spillet 5 minutter 05 sekunder på å treffe tre poeng for Rockets billige engros jerseys

å vil dele forskjellen å utvide er 8 poeng, deretter en 16-3 Rockets frem helt låst seieren.

i fjerde kvartal Eagles iyhtbgfda2 backup Jenkins hakker 12 minutter alene, det er til å stole på hans utmerkede spill, ørn gang i distal margin på 15 poeng på bare fem poeng. Tredje kvartal ørn har også mulighet til, i første halvår følgende med så mange som 18, i den tredje dagen de treffer fem på tre punkter, inkludert tre notater vises i de første tre minuttene. Men raketten Harden scoret 11 poeng i kvartalet. Slutten av raketten traff suksessivt bølger 9-2, for å matche initiativet i sine egne hender.

Besluttet å ha en rase er andre dag trend i første kvartal, raketter som dras etter 1 poeng i kvartalet rammet 38 poeng , treff Delfino tre poeng til å lede stillingen 33-31, raketten under en 16-0 run med ett slag for å utvide ledelsen til 15 poeng, ørn inne Hovde og selv Smith var 4 minutter, raketter igjen spilte en 10 -2, full kontroll over situasjonen i felt. Så langt NFL engros jerseys

, eagles spillet bak hadde ikke lenger til å lede.

Etter kampen hardner hadde 9 sammenhengende spill fra 25 +, det er også hans trettende rett spillet score 20+, en rakett for å nå så mange sammenhengende 20+ mennesker er Yao Ming, 22 februar, 2006 til 20 mars 2006, 14 på rad 20+. Anmeldelser