Ekte frodig, Liverpool la det sent med sol alive

Real Madrid FIFA 15 Mynter åpnet forsvaret av deres UEFA Champions League tittel med en 5-1 mauling av Basel i gruppe B på Santiago Bernabeu. Nesten fire måneder på fra sikring La Decima i Lisboa, plate vinnerne viste glimt av sin strålende beste, og etter et selvmål fra Marek Suchy fikk ballen til å rulle, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og James Rodrguez alle funnet målet i sju første -half minutter. Derlis Gonzalez grep en tilbake til Basel, men Karim Benzema avsluttet scoring med ti minutter igjen

. Det var nesten akkurat som i gamle dager på Anfield som Steven Gerrard scoret en ekstra ganger vinner for å få Liverpool tilbake til europeisk konkurranse off til en vinnende start. The Reds kaptein, så innflytelsesrik på europeiske netter i det siste, strøk hjem en svært sent spot-kick å gi laget sitt en 2-1 seier over dristig Ludogorets. Det tar vanligvis noe spesielt å upstage Mario Balotelli, som scoret det første Målet for klubben siden hans £ 16m sommer overføring fra AC Milan, men de bulgarske ørekyte nesten oppnådd det da innbytter Dani Abalo rullet i en 90th-minutters equalizer. Men da Javier Manquillo ble brakt ned av keeper Milan Borjan, bare undertegnet i helgen på grunn av suspensjon og skade på Ludogorets 'to første valgene, antok Gerrard rollen som han har blitt synonymt. italienske spissen Ciro Immobile scoret sitt første mål for Borussia Dortmund som den tyske siden produsert en dominerende ytelse Outclass Arsenal 2-0 i gruppe D. Gabonese spissen Pierre-Emerick Aubameyang lagt til en annen tidlig i andre omgang for å hjelpe Dortmund til en fullt fortjent 2-0 seier. Where i gruppe D, Galatasaray-spissen Burak Yilmaz netted en stans-tid equalizer å nekte Anderlecht en første borte Champions League-seier i ni år i uavgjort 1-1 i Istanbul.