Den håpløse Asmir Begovic etter Hun Junlin

Argentina VS Bosnia HerzegovinaThe koordinere mellom Argentina og Bosnia & Hercegovina er over med Argentina seier 2-1. Lionel Messi designet ett mål og fått en fantastisk andre.

Bosnia-spilleren fått en egen målsetting for FUT 15 Coins.The Spanias hovedstad kjendis Messi tilbudt antennes i det meste stresset og like matchet erfaring på Maracana. Bosnierne vil indikere på deres ønske Globe Cup første opptreden etter å ha forvandlet til en hodepine etter bare to minutter og åtte andre når Sead Kolisinac fått den raskeste eget mål i turneringens history.In egenkapital, Bosnia venstrebacken hadde ved siden av ikke en sjanse å svare etter Lionel Messis frispark ble flikket videre av Marcos Rojo, med fotball ballen sklir av seg beina og utover håpløs Asmir Begovic.

Innen et par minutter, ble de truet med en equalizer, med Sergio Romero kjent som på å rase raskt og modig fra hans utvalg for å bevare ved foten av den on-rushing izet hajrović. Anmeldelser