Runde 2 La Liga: To former for motstand fra Thong Minh

"Trio" er lei vietnamesiske Hours "trefork" reunion (Neymar tilbake), ideen Barca vil skubbet Malaga etter regn mål på Nou Camp. Men den hengslete i angrepet forårsaket Origin teamet Catalunya å slite for å vinne

Begge kampene, spydspissen i den. Barca lansert 16 skudd på mål etter Kameni. Imidlertid ble bare ett mål scoret av Vermaelen, en midtstopper

Synthesis. Vietnamesisk fotballresultater den raskeste, oppdatert fortsette

.

Barca står overfor store problemer i det samme angrepet

Messi, spilleren kan ikke være tilstrekkelig til to ball en gang meritter, til tross for å eie en masse muligheter. Siste runde, Barca slo Bilbao takket være enfase sett Suarez i Malaga halvparten 2. Før de selv trenger å scoringer av spillere er en slik "katastrofe" for vietnamesisk treneren Enrique selvsagt frelse. ingen grunn til å bekymre seg om hvor angrepet makt. Ifølge El Mundo Deportivo av, om ikke snart bedre situasjonen og bringe til overflaten samme Vicente Calderon Atletico i runde 3, er risikoen for tap mot Barca var stor. Vietnamesisk Simeone side har starte sliter i det første spillet, men snart bekreftet styrken i runde 2 når skubbet Sevilla 3 mål ikke fjernet. Dette er en god konkurrent med Barca for spørsmål om evnen til å beskytte tittelen i denne sesongen

oppdatere resultatene.   Vietnamesisk peeling ham; . Den nyeste, mest nøyaktige Ronaldo

sticky "bite", har Fast trounced Vietnamesisk kontrast til Barca, Fast Vietnamesisk ha eksplosiv kamp på Gartner med 5-0 på resultat til Betis. Endringen gjelder folks effektiv Benitez har grundig. James og Bale dukker opp en spenne, vekslende mellom mål for dagen Benzema tilbake etter skade. Vietnamesisk skubbet Betis, Ekte fans voyeuristic solid måltid på Bernabeu. Det eneste problemet ligger i utførelsen av. Ronaldo Vietnamesisk portugisiske superstjernen etter 2 kamper var blindgjengere og mange minner om "bite" av treg start denne spilleren. Faktisk, fansen måtte vente til rundt hver tredje, fjerde eller selv å være vitne Ronaldo . i det siste vietnamesisk toppscorer i Real

Fast monumentale seier på hjemmebane

Ronaldo scoret, var det bare et spørsmål om tid. Enda viktigere, har Benitez funnet noe verdifullt i seieren over Betis. Svar til pressen, strateg spanjolen innrømmet "feil" med James, som var på benken for Real fastlåst situasjon før Gijon. Vietnamesisk "James viktig for oss. Benken for den siste kampen han bare taktisk problem, og jeg trenger å fjerne denne, "Benitez sa. Vietnamesisk Foruten James, en annen spiller som har bidratt sterkt til seier 5-0 Real er Bale. Wales stjernen har belønnet tillit fra Benitez, som også veide et svar til fansen etter Reals pre-season kritikk

Synthesis. Vietnamesisk fotballresultater den raskeste, oppdateres kontinuerlig

Beste spiller. Gareth Bale Bale Vietnamesisk brace legge bort all tvil fra media og fans Real. Brilliant utøver av walisiske spillere har blitt belønnet tillit fra sine lærere Benitez

Mest vakker scoring. James Rodriguez (Real Madrid) Vietnamesisk Colombianske stjerne blandet veldig hyggelig krok ballen traff nettet 50 minutter Betis ', bidro til den spektakulære 5-0 seier for Real. I tillegg er et mål fra et frispark klart om spilleren gjerdet 39 minutters klassen også veldig. Anmeldelser