utgangspunktet er det ingen demonstrert langsiktig og omfattende av Athena Wnn

kjøpe fifa mynter I dette spillet, Manchester United og Chelsea i finalen uavgjort. Ifølge utenlandske vurderinger sa at Dong Fangzhou, i utgangspunktet er det ingen demonstrert langsiktig og omfattende Wayne Rooney for Manchester United-spissen Dong Fangzhuo i offensiven i ansiktet av ligaen er England kaptein John Terry, kan han og Terry konfrontasjon ikke finne noe billigere , så kunne neppe utgjøre en trussel mot Chelsea backline. Første halvår Dong Fangzhuo hadde i straffekast distriktet nær har en gang enn bedre av skudd muligheter, men han av skutt delvis ut er langt på grunn av general ytelse flat, Dong Fangzhuo i ledd 73 minutter Shi var Rooney erstatter neste tidligere, har United-laget sikre won denne sesongen Premier League-mester, så i dette feltet spillet i coach Ferguson "snø gjemte" har gram. Ronaldo, og sette Rooney ordninger i erstatning seter Shang spillet Hou, Ferguson sa: "vi noen når ytelsen også bra, men i siste minutt fysiske tydeligvis falt Som radikaler Lee, g yigeersi og fysiske spillere som Tung hadde overtrukket...."

Dong Fangzhuo alvorlig skadet ble tatt i andre halvår Manchester United 1

I Beijing tid i dag tidlig denne morgenen for én England Nord forbeholder League i, United-laget i hjemmet til en to negative Yu Blackburn team, Kina spillere Dong Fangzhuo andre halvparten innbytter, men fordi skadde var heis Xia Dong Fangzhuo tidligere fordi har besøkt OL-laget og teamet rapportert av skyld, har ikke vært noe og United team sammen trening, Shang helg han bare returnerer United, forent offisielle nettsiden spillet Qian rapportert han har påført mindre skader, er One startet ikke arrangere Dong Fangzhuo og Manchester Uniteds reservelag debut i startoppstillingen fremover Uniteds yigeersi og Danny Welbeck, den 10. minutt av første halvår, Blackburn Giacci scoret 1 -0 ledelsen reserver United, skaper Manchester United mannen muligheter ikke mange i første halvår etter starten av andre omgang sendte Dong Fangzhuo og Manchester United reserver coach maikekelaier Simpson to innbytter kamper for reservelaget, hans erstatning for yigeersi. Etter Manchester Uniteds angrep har blitt styrket, og Dong Fangzhuo egge flere angrep, mens Manchester United to ganger traff treverket i andre halvår den 70. minutt, Dong Fangzhuo spilte en strålende volley, og tvinger keeper boothman flying sparer