C Ronaldo brente et straffespark i Champions League fortsatt rammet rekorden med John Jack

Champions league gruppe B runde i en krig med fokus i København på slutten av parken, F50 trenere Real Madrid gigantene i Danmark København. Mr avdeling bistår i første halvår Modric tutet ut i verden, bryte den fastlåste situasjonen, dobbel andre omgang Cristiano Ronaldo, og skuddet smalt i stolpen en gang brente et straffespark. Real Madrid endelig 2-0 borte seier over København, til 6 slaget 16 arbeid i de første fem seire og én uavgjort kvalifisere. Etter to uker med hvile, cristiano ronaldo på København i Champions League gruppespillet fylt med blod. Nyheten "," ikke mål at Cristiano Ronaldo kan vegetabilsk feltet er ikke stoppe Cristiano Ronaldo mans fotspor. Fem selv brente et straffespark, men Ronaldo scoret ni mål i Champions League, eller opprette nye myter. Minneverdig er at Ronaldo har som mål Real Madrid i Champions League (Champions League og Champions League) i historien av 800 års ball! Cristiano Ronaldo har scoret 68 mål i 2013, vant gullballen i vinket til Cristiano Ronaldo. National Derby 1-2 etter tapet mot Barcelona, ​​Real Madrid åtte kamper på rad, har ronaldo mål, og scoret 15 mål totalt, er dette den lengste Cristiano Ronaldo individuell scoring rekord på rad. Interessant, C Luo Jin ball rangel det skjer etter "ironi" Blatter. reyrthdfhgtyuergdfgdfheth Dette er Cristiano Ronaldo denne sesongen Champions League gruppespillet ni ball, den portugisiske superstjernen og sette en ny rekord: champions ligamål. I 2004-05 sesongen Manchester Uniteds Ruud van Nistelrooy, Pippo Inzaghi og Hernan Crespo, 2002-03 sesongen UEFA Champions League gruppespillet 8 ball rekord holdt sammen for å være Cristiano Ronaldo å bryte gjennom. Cristiano Ronaldo er mer det er verdt å nevne at dette målet, eller Real Madrid i Champions League (Champions League og Champions League) i historien av 800 års ball! Cristiano Ronaldo hadde en sjanse scoret to ganger, selv scoret hat-trick, kjøre dessverre traff stolpen i andre omgang, 88 minutter, Cristiano Ronaldo gjort til straff, men denne gangen den portugisiske ferdig midten av keeper. Cristiano Ronaldo brente et straffespark, denne type situasjon vi sjelden møtes. Ronaldo var siste gang en straff i champions league (inkludert straffer), eller 2007-08 sesongen mot Manchester United, Barcelona i den første verdenskrig. Karriere et straffespark for 72 ganger, Cristiano Ronaldo, 10 ganger to Tianjiao å holde samme tempo, messi 56 ganger sparke er 10 ganger gå glipp av! Betyr at gruppen mål for ronaldo straff på doble Epic Records, bare kan vente på neste år.