Team of the Week Om FIFA Ultimate Team etter solen alive

Hver uke FIFA FUT 15 Coins teamet samler de beste spillerne fra internasjonal og klubb konkurranse rundt om i verden. Denne samlingen av spillere er tilgjengelig for å utfordre i FIFA Ultimate Team

Det kan likevel være veldig tidlig i sesongen, men Chelsea FC ser helt utrolig, spesielt etter å ha beseiret Everton. 3: 6 på lørdag. Nyervervede Diego Costa bookended scoring for bortelaget. Han åpnet scoring i det første minuttet av kampen, deretter legge sitt andre på overtid. Etter bare tre kamper, sitter han på toppen av Premier League ledelsen sammenlagt med fire

.

Denne siste helgen så starten av 2014-15 Serie A-sesongen. I Torino, en Samir Handanovi? straff spare tidlig i kampen hjalp Inter berging en 0. 0 uavgjort mot sine verter Torino Mens de besøkende kontrollert et stort flertall av ballbesittelse, de bare ikke kunne kapitalisere på de mål-scoring muligheter

.

Den 36 år gamle Antonio Di Natale fortsetter å sette ball i ryggen av nettet. Hans to mål andre halvår, fem minutter fra hverandre, var nok til å gi Udinese en 2: 0 seier over nylig forfremmet Empoli. Mens mange har ventet Di Natale til å fratre i løpet av sommeren, Bianconeri supportere er glad de fortsatt ha ham spille upfront