Hvem scoret mål i Brightons Win på Fulham, som var deres andre seier? av sol alive

Managerless fifa 15 mynter billig halt seg ut av Sky Bet Championship nedrykksstreken med 2-0-seier mot Fulham. Måker, på jakt etter en ny sjef rett etter Sami Hyypiä avgang for en uke siden, fant bare sin andre seier på 20 kamper på grunn av målene andre halvår fra Adrian Colunga og Solly mars. Chris Hughton er favoritt til rollen, men i mellomtiden midlertidig sjef Nathan Jones gjør en god jobb med å holde fortet, følge opp fredagens kjemper 2-2 mot Reading med bare Brightons andre borteseier for sesongen.

Jones ikke er forventet å anse for toppjobben, men det vil ikke gå tapt på den tidligere Albion forsvarer at Fulham gjør det ganske bra siden de tilbød vaktmester Kit Symons permanent jobb. Likevel, vertene, nå sikkert i midt på tabellen etter en elendig start på sesongen, viste litt av sin nåværende gnist, med Seagulls kjører ut fortjent seierherrene. Danny Holla kanskje plassere dem i en tidlig ledelse, men scuffed hans volley bred og Fulham keeper Marcus Bettinelli ble tvunget til fine conserves å opprettholde ut skudd fra Colunga og Elliott Bennett

Centre halv Lewis Dunk -. Baade Brightons toppscorer denne sesongen - også loopet en heading over tverrliggeren og sendte en annen rett inn i brystet av Bettinelli. Lacklustre Fulham hadde ikke problemer med sin tidligere målvakt David Stockdale i 1. omgang, men Ross McCormack sitt skudd ble forandret retning snevert bredt og Hugo Rodallega var inches fra snu i Kontstantinos Stafylidis 'cross-shot. Brighton burde ha gått foran ni minutter etter intervallet når Craig Mackail-Smith skjære ballen tilbake til Norwich loanee Elliott, som la merke til hans første skudd blokkert og hans oppfølging drevet ut av skulderen av Bettinelli. Ballen droped til Colunga med Bettinelli strandet, men den spanske spissens skudd klippet utsiden av et innlegg

Men 6 minutter senere Seagulls gjorde utviklingen følgende Bennett -. En av fire Albion spillere som har lån spells endte etter kampen - ble introdusert ned i området ved Stafylidis. Colunga økt og kjølig levert Bettinelli feil vei fra stedet for sitt fjerde mål for sesongen. Fulham endelig vekket seg selv, men ble nektet av et kjent ansikt, med Stockdale trekking av en fantastisk fingertupp bevare for å opprettholde ut Sean Kavanagh sin krølltang og dykking lav til sin rett til å nekte Rodallega å bevare ledelsen Brightons. Og tre minutter før full tid erstatning mars klamret seg til Joao Teixeira er gjennom-ball og skuddet gikk forbi Bettinelli å endte en viktig seier. Anmeldelser