2 minutter senere, gunuzhayi Palacios spade av Athena Wnn

.

beste FIFA-mynter på 58 minutter, Nani gunuzhayi erstattes. På 62 minutter, Irland utløst spader spise gul gunuzhayi. 2 minutter senere, gunuzhayi Palacios spade årsaken gulfarging av sistnevnte. Umiddelbart etterpå, Palacios sette spaden Cleverley unnslapp straff igjen. Hernandez og Wilson hadde nettopp kom inn fra benken etter gule kort for mine defensive bevegelser for mye, men Huth og med liten ert til å krenke et hevn spark handling også unnslapp straff. De første 75 minutter, aiernandesida volley på venstre side av området ikke spille ball på 76 minutter, Moyes gamblet ved Valencia erstatning for Chris. På 78 minutter, Robin van Persie corneren ut på høyre side, Rooney punkt 7 m dump header før du ser tilbake på månen, spretter ballen ut fløy inn i øvre venstre hjørne av buen

I Chelsea etter en 1-3 tapet mot Atletico Madrid krasjet ut, Azar sa sint, "de scoret før pause skade oss. Vi var ikke i stand til å snu i andre omgang. Jeg blir ofte spurt om å gjøre dette alene, og det er ikke så enkelt . Dette er et komplisert spill. Denne neste sesong kan være en god lærepenge for oss. "Adsjaria kommentarer ved Manchester Evening News at det var misnøye med manager Jose Mourinho vil ha noen innvirkning på parforholdet, skriver avisen, som er en forløper til Adsjaria å forlate Stamford Bridge. Adsjaria, er Chelseas nummer én dag, forlot sekretær vingen, siden begynte Chelsea i løpet av sommeren 2012, 109 kamper i alle turneringer, og scoret 30 mål i 20 assists denne sesongen, Azar, 47 opptredener i alle turneringer, og scoret 17 mål i 10 assists, med 33 kamper i Premier League, og scoret 14 mål i 9 assists, og vant Premier League Rookie av året. Selvfølgelig, om Manchester United eller Manchester City, ønsket å signere Azar, masse problemer når Belgia Giants i overgangsmarkedet, vil være en nylig påkostet blockbuster avtaler. Storbritannia media utløp talksport sa Manchester United rider Pjanic miste, 24-år gamle Roma midtbane sa for noen dager siden, og sluttet på laget hvis ikke velge Manchester United trekker Paris Saint Germain og Barcelona. Pjanic spilt bra denne sesongen, 33 Serie A bidratt 6 mål og 6 assists, hjalp låse inngangs foran Roma II tilbake i Champions League. (19)