fjorten-femten Manchester United pre-season av Athena Wnn

kjøpe fifa mynter online Van Gaal hyllet Alex Ferguson gleder seg til de røde tilbake til vinner Louis van Gaal takket Ferguson: "Fergie" støtte er drivkraften av stress er alders av Uniteds seks-spillet seiersrekke ble stoppet etter å ha tatt Sir Alex Ferguson Manchester United før retur til League etter første snev av 5 478 dager 3 van Gaal: Falcao spilte bare 20 minutter, men også for å muliggjøre Anmeldelser Van Gaal debut Rooney 2 Manchester United 7

Phoenix sportsnyheter Beijing tid 24. juli klokken 11, sesong to tusen fjorten-femten Manchester United pre-season opener på Rose Bowl Stadium dyst, Uniteds 7-0 seier over Los Angeles Galaxy. Den første halvdelen, Danny Welbeck hjelpe Man Utd laget en drømmestart og deretter, Rooney scoret på straffer foran lekkasjetesting etter pause.

23 minutter, housaijiqi den venstre foten skutt etter ballen korset, David de Gea fikk. På 34 minutter, Danny Welbeck opp foran ved motstandere med ballen ned, ble Mata frispark parerte ved veggen, da Rooney hjørne, Peja plukket ballen direkte. På 41 minutter, Valencia gjennombrudd krysset forårsaket motstanderen en håndball i straffefeltet, trykk på Wayne Rooneys høyre fot-høy ball, men dommer Perry riktig retning, men det er ingenting, 2-0! De første 45 minutter, Manchester United scoret et mål, Welbeck rett flat pasning, den andre forsvarer bommet på ballen, Rooney scoret enkelt, 3-0!