Spotlight viser 3 kopper C1: Marker rekorden med Thong Minh

Premier League for å gjenvinne sin posisjon, delt La Liga halv sorger vietnamesiske briter starte kjeden vakker dag i Champions League ved å vinne tapperhet Arsenal. Har tape i begge beina i det første spillet, så har vert det beste laget i bordet, Bayern München. er den store utfordringen for lærere og elever Arsene Wenger Vietnamesisk Likevel, kollektivt gang fikk nei litt skeptiske øyne at har gjort opinionen må være stille når nederlag "gravert krystall" til 2 mål ikke fjernet, . opptent håp om å gå til sin tilsynelatende skjøre

At du fotball Dagens Vietnamesisk

.

Arsenal forspill til legged inntrykk av Premier League-klubben ved å vinne to -0 mot Bayern München

Snart blande opp i det 90. minutt av rekrutter Kevin De Bruyne også Man City utmerket pass konkurrenter direkte, Sevilla 2-1 tiden, "blå halvdelen av Manchester" like bak lederne Juventus 1 poeng og full av muligheter i cupspillet vietnamesisk MU og . Chelsea, riktignok vunnet 1 poeng i spillet de svakere klubbene (CSKA Moskva, Dynamo Kiev), men også ikke altfor bekymret, fordi de er i kraft i hendene på selvbestemmelse med 2/3 hjemmekamper i den andre etappen. vietnamesisk Dermed Premier League er den eneste turneringen ubeseiret på tredje legged Champions League. I mellomtiden, i tillegg til svikt i Sevilla, La Liga også opplever en jevn kamp serie med 3 seiere (Barca, Atletico, Valencia) og en uavgjort (Real), mens Bundesliga Wolfsburg vant bare glede. <.no> Oppdater Vietnamesisk fotballresultater. den nyeste

Barca er en av tre West Club Spania får alle glede i 3. legged

Mer generelt den 3. runde kamper henholdsvis Champions League   2015/16 Vietnamesisk; vitne ledelsen . fremragende prestasjon av hjemmelaget med 9 seire av 16 spill

Vis. Schedule Premier Vietnamesisk

Inntrykk av posten vietnamesisk kan si, keeper som fortjener mest omtalt etter de siste 2 døgn. Hvis etablert Iker Casillas holdt et rent rulleblad i Champions League med Porto historie (51 kamper), Gianluigi Buffon ble den spilleren med den beste tiden i kampen Juventus historie (48,885 minutter), deretter Keylor Navas er også " vakt hus "mandag (etter Angel Moya) ennå ikke sluppet ballen i 5   første kamp, ​​og i denne arenaen

.

Bayer Leverkusen og AS Roma gjøre opp poengene jakten mest attraktive i Champions League-historien

Det var grunnen til at spillet var den tredje sving bare totalt 37 faser feire, mindre pen enn passere 2 (48 mål) og passerer 1 (52 mål). Men denne runden hadde også vært vitne til en av de jage den mest imponerende ratio Champions League mellom Bayer Leverkusen og AS Roma. Slutter 90 minutter, delt opp i 8 mål jevnt mellom lagene Vietnamesisk slutt. Ruben Neves, 18 år på 221 dager, har blir kaptein yngste liga historie 1 "gamle kontinentet" armbåndet i kampen Maccabi Tel Aviv FC Porto møtes på 20/10. Denne prestasjonen 217 dager presse ned den gamle rekorden på 20 år i Rafael Van der Vaart på Ajax shirt mot AC Milan Dato 16.09.2003 Vis